25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Stratégiai játékmódot kap a World of Tanks

Ideiglenes eseményként érhető el az RTS-mód a játékban.

Írta: Dino

Elindult a World of Tanks Art of Strategy névre hallgató eseménye, amely valós idejű stratégiai játékmóddal bővíti a tankos játékot.

Első körben az 1v1 játékmód érhető el, amelyben ketten mérkőzhetnek meg egymással, madártávlatból követve az eseményeket a térképen. Mindkét félnek hét Tier X-es járműve van, amelyeket irányíthat a csatában. A tankokat MI vezérli, mi pedig parancsba adhatjuk, hogy merre haladjanak, hova menjenek és ott mit tegyenek. A páncélosok mellett fix pontokban telepített védelmi egységek is vannak a pályákon.

Április 25-étől pedig az 1v7 mód kerül be a játékba, amelyben az egyik játékos stratégaként vesz részt, míg heten egy-egy tankot irányíthatnak ellene. A két félnek egy perce van a küzdelem megkezdése előtt, hogy átgondolják a taktikájukat. A cél mindkét módban ugyanaz: megsemmisíteni az ellenség tankjait.

Az Art of Strategy május elejéig lesz elérhető. Aki részt vesz a napi küldetésekben (mind stratéga, mind tankvezető oldalról 2-2 van naponta), különböző ajándékokhoz is juthat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!