Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Let's Build a Zoo

Hamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-je

Az állatkert menedzsment szimulátorban a dinoszauruszoké lesz a főszerep.

2022.05.09. 09:18 | Jaxx | kategória: Játék

Tavaly novemberben jelent meg a Let's Build a Zoo állatkertmenedzsment-szimulátor. A Steamen nagyon pozitívan értékelt játékhoz május végén meg is érkezik az első nagy kiegészítő, mely a Dinosaur Island címet viseli.

A DLC-hez tartozó előzetesben megnézhetjük, miként alakíthatunk ki dinóparkot látogatóink számára.

A Let's Build a Zoo: Dinosaur Island háttértörténete sokak számára nem ismeretlen: tudós csapatunk kifejlesztett egy technológiát, mellyel dinoszauruszokat lehet klónozni fosszíliákból. Ezután felépítünk egy speciális parkot, hogy teremtményeinknek megfelelő környezetet biztosítsunk. Végül pedig megnyitjuk a közönség előtt kapuit, akik természetesen belépő ellenében tekinthetik meg a letűnt kor állatait.

Több mint 50 új élőlénnyel dolgozhatunk a szigeten, melyekről gondoskodnunk kell. A DLC teljesen új kampánnyal, új kutatási fával és számos vásárlási, illetve dekorációs lehetőséggel egészíti ki az alapjátékot. Érdekessége, hogy bármely két fajt keresztezhetjük kedvünkre, így igazán különleges hibrideket hozhatunk létre.

A Let's Build a Zoo: Dinosaur Island kiegészítője május 23-án jelenik meg PC-re. ■

előző
következő
Hamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-je
Hamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-jeHamarosan megjelenik a Let's Build a Zoo első DLC-je

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló