Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

Hét perc Call of Duty: Modern Warfare 2

Nézz bele egy tengeri fúrótorony elfoglalásába, ahonnan rakétákat fognak kilőni.

2022.06.10. 12:58 | GeryG | kategória: Játék

A minap végre hivatalosan is bemutatták a Call of Duty: Modern Warfare 2-t, a 2019-es reboot egyenes folytatását. A fejlesztést végző Infinity Ward akkor egy alig kétperces előzetest mutatott a rajongóknak, amely persze csurig volt gameplay-jel, de messzemenő következtetéseket nehéz volt levonni belőle.

Most viszont érkezett egy friss, ropogós játékmenet-bemutató, amely már bő hét percben mutatja meg, mire is számítsunk. Na meglepetésekre vagy újításokra persze ne számítson senki, mert ez mégis csak egy sokadik CoD. Viszont amit látunk, az ettől még elég pörgős és mutatós.

A videón a Dark Water pálya elejébe leshetünk bele, ahol a Task Force 141 tagjai egy tengeri fúrótornyot támadnak meg. Az akció elején még igyekeznek csendben haladni előre, de idővel már nincs helye a finomkodásnak, mivel a tornyon elhelyezett rakétakilövő állás életre kel és minden áron meg kell akadályozni a kilövést.

A Call of Duty: Modern Warfare 2 PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. Megjelenésére a tervek szerint október 28-án kerülhet sor. ■

Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Modern Warfare 2 (2022)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló