Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel’s Midnight Suns

Október elején jelenik meg a Marvel’s Midnight Suns

A taktikai RPG a Marvel univerzum sötétebb oldalát mutatja majd meg.

2022.06.13. 13:38 | Jaxx | kategória: Játék

A Marvel univerzumából jól ismert hősöket és természetfeletti harcosokat sorakoztatja majd fel a Marvel’s Midnight Suns, mely idén október elején érkezik meg számos platformra. A Bosszúállók, az X-Men, a Runaways és még sok más sorozat és film szereplőiből összeállított csapat feladata természetesen a világ megmentése és a sötétség felszámolása lesz.

Az idei Summer Game Festen jelent meg a játékhoz egy filmszerű előzetes, melyben a karaktereké és a harcé a főszerep.

Lilith, a démonok anyja egyesíti alvilági seregeit a Hydrával és az egész világot fenyegeti. A Vadászként a mi feladatunk lesz egy nem mindennapi csapatot szervezni, melynek tagjai között többek közt Pókember, Penge, Vasember, vagy Doctor Strange is szerepel. Lilith azonban a saját oldalára hasonlóan erőteljes hősöket állított, úgy, mint a Vörös Boszorkány, Venom, a Hulk, vagy Sabretooth alvilági, bukott változatát. Velük szemben lesz a Midnight Suns csapata a világ utolsó védvonala az alvilággal szemben.

A Marvel’s Midnight Sunsban karakterünk személyre szabható lesz, emellett minden más karakter is fejlődik majd, egy sor különleges képességre szert téve. A játék Standard kiadásban PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelenik meg és az alapjátékot tartalmazza. Az Enhanced PlayStation 5 és Xbox Series X/S konzolokra érkezik optimalizált verzióban és 5 prémium skinnel. A Legendary pedig PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re jön, és 23 prémium skint és hozzáférést ad a season passhoz.

A Marvel’s Midnight Suns október 7-én jelenik meg ezekre a platformokra, egy későbbi időpontban pedig Nintendo Switchre is. ■

előző
következő
Október elején jelenik meg a Marvel’s Midnight Suns
Október elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight SunsOktóber elején jelenik meg a Marvel’s Midnight Suns

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló