Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Hand of Merlin

Kikerült a korai hozzáférésből a The Hand of Merlin

Most megnyerheted a játék egy példányát!

2022.06.14. 12:00 | Dino | kategória: Játék

A horvát Croteam és Room-C Games csapatok dolgoznak a The Hand of Merlin roguelite RPG-n, amely tavaly május óta érhető el early access formában. A fejlesztés most újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett, ugyanis lezárult a korai hozzáférésű szakasz, és megjelent a játék teljes verziója.

Az elmúlt év során többek közt új hősök kerültek a játékba, minden karakterosztály új skilleket kapott, a hősöket pedig egyedi passzív képességekkel látták el. Új ellenfélként megjelent például az enchanter, a witch és a basilisk. A játék már teljes gamepad-támogatást élvez, új nehézségi szintek kerültek bele (Story Mode, Hard Mode+ és Hard Mode++), az Endless Mode-ban pedig ellenfelek egyre nehezebben legyőzhető hordái érkeznek - elméletileg a végtelenségig. Ezen felül felturbózták a látványeffekteket is, PC-n pedig teljes modtámogatást kapott a játék.

A The Hand of Merlin sztorija a sötét középkorban játszódik: három kalandor útját követhetjük Albionból Jeruzsálem felé, miközben számos rémség kerül útjukba. Körökre osztott harcokat kapunk, amelyek során fedezékeket is használhatunk, és akár csapdát is állíthatunk az ellenségeknek.

A The Hand of Merlin PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre jelent meg.

NYEREMÉNYJÁTÉK!
A kiadó jóvoltából a megjelenés alkalmából nyereményjátékot hirdetünk, amelyen összesen öt kód vár olvasóinkra (2 PC-re, 2 PS4-re, 1 pedig Switchre). Ha szeretnél benevezni értük, kattints ide és válaszolj a kérdésekre! ■

The Hand of Merlin
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Hand of Merlin

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló