Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Minecraft Legends

Jövőre jön a Minecraft Legends

Overworld megvédése lesz a feladatunk az új akció-stratégiai játékban.

2022.06.13. 18:32 | GeryG | kategória: Játék

Talán amikor megjelent, még senki sem gondolta volna, hogy a Minecraft ekkora jelenséggé, tényezővé, megkerülhetetlen fogalommá válik a videojátékos világban. Márpedig így lett, a játék köré hatalmas rajongótábor és még hatalmasabb franchise kerekedett.

Ebbe illeszkedik majd bele valamikor jövőre a Mojang és a Blackbird Interactive minap bejelentett új játéka, a Minecraft Legends is. A bejelentés mellé természetesen egy előzetes is társult, de nézzük, miről is van szó közelebbről!

A Minecraft Legends egy akció-stratégiai játék lesz, amely a már nagyon jól ismert világba repíti majd a kalandokra éhes játékosokat. Overworld veszélyben van, ugyanis a piglinek inváziója már elkezdődött. A játékosok feladata lesz, hogy felfedezzék ezt az egyszerre ismerős és mégis titokzatos világot, valószínűtlen szövetségeket és barátságokat kössenek és hatalmas csatákban megfékezzék az inváziót. A sztorit kooperatív módban is lehet majd teljesíteni, illetve kapunk kompetitív multiplayer játékmódot is, de ezekről majd később fognak mesélni a készítők.

A Minecraft Legends valamikor 2023-ban jelenhet meg PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. A játék része lesz az Xbox Game Passnak is. ■

előző
következő
Jövőre jön a Minecraft Legends
Jövőre jön a Minecraft LegendsJövőre jön a Minecraft LegendsJövőre jön a Minecraft LegendsJövőre jön a Minecraft LegendsJövőre jön a Minecraft Legends

Kulcsszavak: Xbox & Bethesda Games Showcase 2022

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló