Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

MIRA and the Legend of the Djinns

Jövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the Djinns

A 2D metroidvania története marokkói és berber legendákból merít ihletet.

2022.06.16. 09:39 | Jaxx | kategória: Játék

A marokkói és Amazigh kultúrákból, nyelvből és spirituális hagyományokból meríti inspirációját a MIRA and the Legend of the Djinns, egy új kaland, 2D metroidvania stílusban. A sztori fő vonala egy kincsvadász és egy dzsinn között olyan kötelék alakul ki, mely eddig csak a legendákban létezett.

Nem mindennapi együttműködésük és az ebből eredő különleges képességeik egy részét nézhetjük meg az előzetesben.

A MIRA and the Legend of the Djinnsben Yuba világa romokban hever, erről azonban semmilyen emléke nincs. Igyekszik ezt visszaszerezni és közben kideríteni, mi történt szülőföldjével és az emberekkel. Ebben lesz segítségére Mira, a titokzatos dzsinn, akivel szövetséget kötve bejárja a világot, közben új barátokat szerez és veszélyes ellenfelekbe is botlik. Együtt rendkívül értékes leleteket keresnek, a romok között az életüket kockáztatják, mutáns teremtmények és lelkek ellen harcolnak, mígnem végül szemtől szembe kerülnek majd a kataklizma okozójával, mely elpusztította Yuba világát és létrehozta Miráét.

A játék fő vonalához tartozik a négy ősi elem birtoklása és használata, melyekhez négy különböző fegyver tartozik. Közös képességeik egyre erősebbek lesznek és idővel újabb kombinációkat sajátítanak el. A metroidvania klasszikusok közül például a dash képessége is elérhető, ezek mellett pedig a varázskészségek a hangsúlyosak. A játékmenet során hét különféle eszközt találhatunk majd, melyek segítenek rejtvényeket megoldani, akadályokat elhárítani, vagy akár fegyverként is funkcionálhatnak majd.

A MIRA and the Legend of the Djinns megjelenését 2023-ra tervezik PC-re. ■

előző
következő
Jövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the Djinns
Jövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the DjinnsJövőre jelenhet meg a MIRA and the Legend of the Djinns

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2022.06.16. 13:12
Hű, jól néz ki... Az a baj, eléggé szeretem az olyan játékokat, amelyek kevésbé ismert történelmi korokat, kultúrákat, témákat dolgoznak fel. Pontosabban ez nem baj persze, csak hogy ez alapján valahogyan majd időt kellene szorítani erre is, úgy érzem. :)
ajánlott olvasnivaló