Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Autopsy Simulator

Dátumot kapott az Autopsy Simulator

A horrorba oltott kórboncnokszimulátor idén ősszel jelenhet meg, komoly kiadó is mögé állt.

2022.06.17. 23:01 | GeryG | kategória: Játék

Néhány hónappal ezelőtt mi is futottunk egy kört az akkor még igencsak félkész állapotban lévő Autopsy Simulator bétájával. A játékban érződött némi potenciál, amit erősített a horror feeling körítés. A fejlesztést végző Woodland Games bejelentette, hogy megállapodtak a Team17 kiadóval, így az ő gondozásukban jelenhet meg a játék. Most már azt is tudni, hogy mikor.

Cikkajánló
Autopsy Simulator próbakör – Boncolós szimulátor-kalandjáték készül
Ha egy boncolás önmagában nem lenne elég hátborzongató, a játék megtoldja nem gyenge atmoszférával is.
» Olvasd el!

Az Autopsy Simulatorban a játékosok egy gyakorló kórboncnok bőrébe bújhatunk, akivel egy sor halálesetett kell feltérképeznünk. A fejlesztők ígérete szerint ehhez a valóságnak megfelelő orvosi eszközöket használhatunk. Az esetek megtervezésében igazi orvosok is segítették a készítők munkáját, így az emberi testek anatómiailag pontosak lesznek.

De a játék egy sztori móddal is rendelkezni fog, amely a Dead Memories címet kapta. Ebben egy középkorú kórboncnokot, Jacket fogjuk alakítani, akinek egy személyes tragédia miatt megbicsaklott a karrierje és az élete is. A sztori a ’90-es években New Orleansban fog játszódni és nem csak haláleseteket kell megoldanunk benne, de Jack sötét múltjának titkait is feltárni.

Az Autopsy Simulator kizárólag PC-re készül, megjelenésére pedig valamikor idén novemberben készülhetünk. ■

Autopsy Simulator
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Autopsy Simulator

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló