Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Evil West

10 perc Evil West

Vadnyugat, vámpírok és látványos kombók.

2022.06.21. 14:31 | GeryG | kategória: Játék

Érdekes játék készül a Focus Entertainment és a Flying Wild Hog stúdió boszorkánykonyhájában. A vadnyugat valamiért továbbra sem a legnépszerűbb téma a játékfejlesztők körében, viszont amikor mégis készül egy-egy játék, az általában mindig nagyon jól sül el. Lásd Red Dead Redemption 2 vagy Desperados III.

Talán ebbe a sorba illeszkedik majd idén ősszel az Evil West is. A külső nézetes akciójáték az alábbi bő tízperces bemutató alapján egy árkád lövölde lesz, amit nem véletlenül hasonlítanak már most is sokan a God of Warhoz – csak épp revolverekkel. A játékosok egy szupertitkos vámpírvadász társaság egyik utolsó még aktív ügynökének bőrébe bújhatnak. Úgy tűnik, hogy a vérszívók már nem unják titokzatos keletet és áttették székhelyüket a vad nyugatra. Vagyis a vadnyugatra. A játékosok feladata lesz, hogy két guruló ördögszekér között leszámoljanak a vámpírokkal.

A trailer tanúsága szerint megannyi különféle fegyver áll majd rendelkezésünkre, de hősünk a puszta öklét sem fél használni. A környezet is szolgálhat majd fegyverként robbanó hordok és hasonlók formájában. És persze lesznek boss-harcok is, mert az egy ilyen játékból elengedhetetlen.

Az Evil West PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. Megjelenésére szeptember 20-án lehet számítani. ■

előző
következő
10 perc Evil West
10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West10 perc Evil West

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2022.06.21. 14:36
Szanaszéjjel adom! Nagyon sajnálom a Shadow Warrior 3-at, mert alapvetően egy remek játékról van szó, de a szinkronszínészek lecserélése, az arcpirító rövidsége és alapvető funkciók hiánya megölte kb. a franchise-t. Úgy tűnik, ebbe a játékba több időt és pénzt pakolt a Flying Wild Hog.
Peace
Peace 2022.06.21. 15:08
Jó móka lesz, bizony!
ajánlott olvasnivaló