Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Last Days of Lazarus

Megjelent a Last Days of Lazarus

A játék sötét sztorija a poszt-szovjet Romániába kalauzol majd.

2022.06.29. 08:15 | Jaxx | kategória: Játék

A Last Days of Lazarus narratíva vezette kalandjáték a poszt-szovjet Kelet-Európába, egészen pontosan Romániába invitálja a játékosokat, egy eléggé nyomasztóra sikerült rejtély felderítéséhez. A játék névadó fő karaktere, Lazarus zaklatott férfi, aki réges régen elhagyta már szülőföldjét és elidegenedett családjától. Ám édesanyja öngyilkosságát követően visszatér egykori otthonába, hogy eltöltsön egy kis időt húgával.

A játék előzetesében megmagyarázhatatlan, földöntúli történések és rejtélyes, nyugtalanító elemek tarkítják a történet részleteit.

A Last Days of Lazarusban keverednek a szovjet éra utáni elemek a gótikával és a természetfelettivel. Ezek hátterében politikai nyugtalanság áll, közben pedig a valóság, mint olyan, szétesik körülöttünk. Egy sor, az igazság szempontjából megkérdőjelezhető karakterrel találkozunk majd, hogy összerakjuk az eseményláncot, melyhez további, nyugtalanító tényeket tárunk fel a családdal kapcsolatban. A játékban nyolc fejezeten keresztül, éteri szépségű helyszíneken át vezet az út vérrel, rettegéssel és átkokkal.

A Last Days of Lazarus június 22-én jelent meg PC-re, idén még megérkezik PlayStation 5-re, jövőre pedig Xbox Series X/S-re várható. ■

előző
következő
Megjelent a Last Days of Lazarus
Megjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of LazarusMegjelent a Last Days of Lazarus

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló