Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Callisto Protocol

A The Callisto Protocolhoz képest a Dead Space vasárnapi matinénak tűnne

A játék sokkal durvább és groteszkebb lesz szellemi elődjénél, legalábbis ezt ígérik a fejlesztők.

2022.06.30. 13:48 | GeryG | kategória: Játék

Nemrégiben végre egy picit közelebbről is megnézhettük, milyen játék is lesz a Striking Distance stúdió év vége felé érkező The Callisto Protocolja. A csapat nem titkoltan a Dead Space előtt kíván tisztelegni vele, ami az eddig látott képek és a játékmenet-bemutató alapján igaznak is tűnik.

A stúdió egyik alapítója és a játék rendezője, Glen Schofield (aki egyébként a Dead Space-en is dolgozott annak idején) az Eurogamernek adott interjújában beszélt arról, hogy a The Callisto Protocol mennyivel durvább és véresebb lesz. A csapat külön motort írt a játékban szereplő lényeg megjelenítésére és a karakterek átalakulásához. Látszódnak az izmok és a csontok, a renderelési folyamat miatt pedig az egész olyan, mintha minden nedves és nyálkás lenne. Harc közben testrészeket és darabokat szakíthatunk le róluk, néha akár a fél arcukat is.

A The Callisto Protocol 2320-ban játszódik a Jupiter Callisto nevű holdján. Itt építettek egy Black Iron névre keresztelt börtönt, ide érkezik meg a játékosok által irányított Jacob Lee is. A börtönben aztán egyszer csak groteszk mutáns lények jelennek meg, amik vadászni kezdenek az ott élőkre. Az is kiderül, hogy mindezért a börtön igazgatója a felelős.

A The Callisto Protocol a tervek szerint december 2-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra. ■

The Callisto Protocol
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Callisto Protocol

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló