Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Roller Champions

Bajban a Roller Champions? Vagy mégsem?

A Ubisoft ingyenes görkoris akció-sportjátékáról azt pletykálják, hogy hamarosan lehúzza a rolót. A fejlesztők reagáltak.

2022.07.26. 20:07 | GeryG | kategória: Játék

A Ubisoft az utóbbi években jelentős üzleti átalakuláson ment keresztül és ennek egyik része, hogy sokkal nagyobb hangsúlyt fektet(né)nek az ingyenes játékokba. Az egyik ilyen a Roller Champions, amelyet még 2019 nyarán jelentettek be, de csak idén jelent meg PC-re és konzolokra.

Ahogy az ingyenes játékok esetében általában, úgy a Roller Champions fejlesztői is hosszú távban gondolkoznak, a céljuk pedig folyamatos frissítésekkel és bővítésekkel fenntartani a játékosok érdeklődését, akik a játékon belüli shopban némi pénzt is elkölthetnek alkalomadtán. Csakhogy a Roller Champions hiába kapott (ha nem is kimagasló, de) alapvetően pozitív kritikákat, a napokban az a pletyka kapott szárnyra, hogy alig néhány hónap után le is húzhatja a rolót.

Cikkajánló
Roller Champions próbakör
Holnap rajtol el a görkoris free-to-play csapatjáték.
» Olvasd el!

A pletykát egy ismeretlen forrás indította el, aki a Giant Bomb magazin elismert újságíróját, Jeff Grubbot tájékoztatta arról, hogy a Ubisoft törölte a játékot. Mivel neki elég nagy követőtábora van, a hír futótűzként kezdett terjedni, amint megosztotta a közösségi médiában.

Mára viszont maguk a fejlesztők öntöttek tiszta vizet a pohárba: a játék hivatalos Twitter-csatornáján osztottak meg egy közleményt, amit rögtön azzal kezdenek, hogy a Roller Championst nem törölték és a Ubisoft teljes támogatását élvezi a projekt. Ezután arról írnak, hogy jelenleg a rajongók kéréseinek megfelelően alakítják a játékot, például a Disco Fever idejét is meghosszabbítják. Korábban pedig egy roadmapet is közzétettek, amelyben a közeljövő frissítési terveit vázolják.

Habár a Ubisoft mostanában több futó projektjének a leállítását is bejelentette (pl. a Ghost Recon Frontline és a Splinter Cell VR), valamint halasztásokról is beszámolt (Avatar: Frontiers of Pandora), úgy tűnik, a Roller Champions egyelőre biztonságban van. ■

Roller Champions
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Roller Champions

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló