Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Marvel’s Midnight Suns

Rossz hír érkezett a Midnight Sunsról

A minap még Marvel kapitány bemutatkozójának örülhettünk, most viszont szomorkodhatunk.

2022.08.09. 21:56 | GeryG | kategória: Játék

A Firaxis stúdiójában ismét egy körökre osztott taktikai-stratégiai játék készül, amelyben ezúttal nem földönkívüli létformákkal, hanem túlvilági démonokkal fogunk küzdeni. És nem jól képzett katonák lesznek az egységeink, hanem a Marvel univerzum legnagyobb hősei. Ám a Midnight Sunsról most elég szomorú hír érkezett.

A játék a minap még vadonatúj előzetessel jelentkezett, amelyben Marvel kapitány különleges képességeivel ismerkedhettünk meg. Mára viszont kiderült, hogy az előzetes tervekkel ellentétben a Midnight Suns nem október 7-én megjelenni. Sőt, most már azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor fog megjelenni.

A Firaxis ugyanis bejelentette, hogy elhalasztják a premiert, de a terveik szerint a megjelenésre még ebben a pénzügyi évben sor fog kerülni. Ez azt jelenti, hogy a mai naptól számítva egészen 2023 márciusáig bármelyik nap szóba jöhet, de értelemszerűen az utóbbi időszakra sokkal nagyobb az esély.

Ráadásul az is kiderült, hogy a játék megjelenését szétbontják. Vagyis PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re fog először megérkezni valamikor ebben a pénzügyi évben, majd csak ezt követően számíthatunk egy későbbi dátumon a PlayStation 4, Xbox One és Nintendo Switch változatokra.

A Firaxis egyébként nem először csúsztatja el a Midnight Suns premierjét, hiszen még az eredeti tervek szerint már 2022 márciusában meg kellett volna jelennie, erről tolták el a megjelenést októberre. ■

Marvel’s Midnight Suns
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Marvel’s Midnight Suns

hozzászólások (1)

Shadowguard
Shadowguard 2022.08.10. 10:31
Pedig ezt megjelenés napján terveztem játszani :( Már elsőre tetszett a Marveles XCOM ötlete, de minden karakterbemutató után egyre jobban vártam. Bár a backlogomat nézve nem olyan nagy gond ez :D
ajánlott olvasnivaló