25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Marvel kapitány is beköszön a Midnight Suns új trailerében

Amerika kapitány és Doctor Strange után a Marvel univerzum egyik legerősebb hőse is megmutatja tudását.

Írta: GeryG

Idén ősszel a Marvel univerzum válogatott hősei csapnak össze Lilith, a démonok anyja seregeivel, hogy megvédjék tőlük a világot. Ezeket a hősöket a Midnight Suns játékban mi fogjuk irányítani a csatatéren, miközben mi a Vadászt fogjuk alakítani. A Firaxis stúdiójában készülő körökre osztott taktikai-stratégiai játék eddig is kapott már karakterbemutatókat.

Előbb Amerika kapitány, majd nemrégiben Doctor Strange villantotta meg egyedi képességeit egy-egy nekik szentelt előzetesben. Most hozzájuk csatlakozik a Marvel univerzum egyik legerősebb hőse, Marvel kapitány is.

A trailerben láthatjuk őt akció közben, karaktere érdekessége, hogy fel tudja turbózni magát (kb. mint a Dragon Ball harcosai), ehhez külön mérce töltődik fel, ami aktivál egy új kártyát. Ilyenkor sokkal erősebbé válik és pusztító támadásokat indíthatunk vele. A videóban később a kontratámadásaiból és más különleges képességeiből is láthatunk ízelítőt.

A Midnight Suns a tervek szerint október 7-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, míg Nintendo Switchre valamikor később várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!