25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom 2022

The Finals - új ingyenes FPS érkezik Svédországból

Volt Dice Sweden fejlesztők alapítottak egy új stúdiót - ez az első játékuk.

Írta: Sityi

Az Embark Studiost pár veterán fejlesztő alapította még 2018 végén, amikor otthagyták a Battlefield sorozatért felelős Dice Swedent. Munkájuk gyümölcse hamarosan beérik, amiről egy nem sokat mondó, sejtelmes, de annál pörgősebb kedvcsináló videót tettek közzé a Gamescom alkalmából

Amit biztosan tudunk az az, hogy egy ingyenesen játszható csapatalapú multiplayer FPS-sel lesz dolgunk. Hangzatos ígéret, hogy a saját stílusunkban játszatunk - szerintem ezt már adja jó pár másik játék is - ami viszont újnak hat, az a pálya rombolhatósága (bár korábbi Battlefield részekből ez is ismerős lehet). És a video alapján nem csak vidáman kell gyilkolásszuk egymást, hanem ennél picit összetettebb játékmenet várható - meg egy tojás?

Vállalkozó kedvűek jelentkezhetnek korai tesztre a játék Steam áruházi oldalán (és a jelek szerint erre a platformra fog érkezni egyelőre(?)).

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

The Finals

Platform:

Fejlesztő: Embark

Megjelenés: 2023. december 7.

» Tovább a játék adatlapjára

Sityi

Sityi
Örökifjú hardvertudor, csúcsamatőr fotelpilóta, botcsinálta zenészkezdemény. De amúgy békés majdnemmindenevő. Vonzódik a kerek dolgokhoz: legjobban a kormánykerék és a DJ-kontrollerei mögött érzi magát.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!