Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Remorse: The List

Konzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The List

A játék klasszikus túlélőhorror, mely egy kis magyar városban játszódik.

2022.08.25. 13:32 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Egy rejtélyes lista, egy Hidegpuszta nevű kis magyar város és elképzelhetetlen borzalmak várnak a hazai fejlesztésű Remorse: The Listben. Az már a település nevéből is elég nyilvánvaló, hogy a játék környezete kicsit sem lesz barátságos, ezt elsősorban Ifju Péternek, a fejlesztőstúdió alapítójának köszönhetjük.

A játék hátborzongató előzetesét itt nézhetitek meg.

A Remorse: The Listben minden összefügg valahogy mindennel: egy egész város vár arra, hogy felfedezzük, elhagyatott parkokban, üres utcákon, látszólag lakatlan épületekben barangolunk. Titokzatos listánkkal felszerelkezve szabadon eldönthetjük, milyen sorrendben fedjük fel titkait és ezzel együtt az események láncolatát.

A játékban a puzzle-ök megoldása és a harc is ugyanolyan fontos szerepet kap. A történet többek közt az összegyűjtött videofelvételek és hanganyagok segítségével mélyül el, ezzel együtt túlélési esélyeinket is növeli. Felszerelésünket pedig okosan és takarékosan kell majd kezelnünk, hiszen a rendelkezésünkre álló hely limitált, így minden létező lehetőségből előnyt kell majd kovácsolnunk.

A Remorse: The List idén áprilisban már megjelent PC-re, októberben pedig Nintendo Switch, PlayStation és Xbox konzolokra is megérkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Konzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The List
Konzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The ListKonzolokra tart a magyar fejlesztésű horror, a Remorse: The List
Remorse: The List
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Remorse: The List

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló