25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

New Game Plus mód érkezik a Steelrisinghoz

Még nagyobb kihívás vagy könnyedebb játékélményt is választhatunk. Lesz New Game Plus mód is.

Írta: GeryG 2 hozzászólás

Alig néhány napja jelent meg a Steelrising, a Spiders és a NACON legújabb akció-kalandjátéka. Aki kedveli a kőkemény kihívásokat rejtő (soulslike?) játékokat, nem idegen tőle a francia forradalom témája és szeret robotokat püffölni, az bizonyára megtalálja a számítását a játékban.

Cikkajánló
Steelrising teszt – Barokkpunk, avagy francia forradalom gyilkos robotokkal

Steelrising teszt – Barokkpunk, avagy francia forradalom gyilkos robotokkal

A Spiders csapata kipróbálta magát a soulslike mezőnyben, az eredmény alapján pedig nincs okunk panaszra.

A fejlesztők most bejelentették, hogy alig pár nap múlva máris bővülni fog a játék, érkezik ugyanis két újítás is. Az egyik a New Game Plus mód, a másik pedig az Assist mód. Előbbiben négy új fegyver, egy új kosztüm és új ellenségtípusok is várnak ránk egy újabb nehézségi fokozat mellett. Utóbbi pedig lehetővé teszi, hogy kedvünkre állítsunk a nehézségen és így a játékélményen is.

A Steelrising PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg, a bővítések pedig szeptember 29-én, vagyis jövő héten érkeznek hozzá.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Steelrising

Platform:

Fejlesztő: Spiders

Kiadó: NACON

Forgalmazó: magnew

Megjelenés: 2022. szeptember 22.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Peace
Peace [27895]
Na a csíter! :-P
Creativ3Form
Creativ3Form [33858]
Na várjunk...már eleve van benne assist mód...PS5-ön tolom és használom is. Betudtam lőni egy olyan szintet, amiben még bőven van kihívás, és cserébe nem kapok agyvérzést a BOSS harcok alatt. :-D Lehet állítani sebződést, a stamina visszatöltési idejét illetve, hogy halál után megmaradjanak-e a cuccaink. Szóval ez akkor most valami új assist mód lesz, amivel még könyebbé, esetleg még nehezebbé lehet tenni a játékot?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (2 db)