Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Steelrising

New Game Plus mód érkezik a Steelrisinghoz

Még nagyobb kihívás vagy könnyedebb játékélményt is választhatunk. Lesz New Game Plus mód is.

2022.09.25. 12:23 | GeryG | kategória: Játékhírek

Alig néhány napja jelent meg a Steelrising, a Spiders és a NACON legújabb akció-kalandjátéka. Aki kedveli a kőkemény kihívásokat rejtő (soulslike?) játékokat, nem idegen tőle a francia forradalom témája és szeret robotokat püffölni, az bizonyára megtalálja a számítását a játékban.

Cikkajánló
Steelrising teszt – Barokkpunk, avagy francia forradalom gyilkos robotokkal
A Spiders csapata kipróbálta magát a soulslike mezőnyben, az eredmény alapján pedig nincs okunk panaszra.
» Olvasd el!

A fejlesztők most bejelentették, hogy alig pár nap múlva máris bővülni fog a játék, érkezik ugyanis két újítás is. Az egyik a New Game Plus mód, a másik pedig az Assist mód. Előbbiben négy új fegyver, egy új kosztüm és új ellenségtípusok is várnak ránk egy újabb nehézségi fokozat mellett. Utóbbi pedig lehetővé teszi, hogy kedvünkre állítsunk a nehézségen és így a játékélményen is.

A Steelrising PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re jelent meg, a bővítések pedig szeptember 29-én, vagyis jövő héten érkeznek hozzá. ■

Steelrising
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Steelrising

hozzászólások (2)

Creativ3Form
Creativ3Form 2022.09.25. 23:26
Na várjunk...már eleve van benne assist mód...PS5-ön tolom és használom is. Betudtam lőni egy olyan szintet, amiben még bőven van kihívás, és cserébe nem kapok agyvérzést a BOSS harcok alatt. :-D Lehet állítani sebződést, a stamina visszatöltési idejét illetve, hogy halál után megmaradjanak-e a cuccaink. Szóval ez akkor most valami új assist mód lesz, amivel még könyebbé, esetleg még nehezebbé lehet tenni a játékot?
Peace
Peace 2022.09.26. 08:31
Na a csíter! :-P
ajánlott olvasnivaló