Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Alfred Hitchcock - Vertigo

Megjelent a konzolos Vertigo, hamarosan itt a Syberia: The World Before is

A Microids két kalandjátéka készült el újabb platformokra.

2022.09.28. 11:10 | Dino | kategória: Játékhírek

A Microids számos kalandjátékkal jelentkezett az elmúlt évek során, amelyek első körben PC-re jelentek meg, azonban már akkor lehetett tudni, hogy a francia kiadó a konzolosokról se feledkezik meg. Ezek egyike volt az Alfred Hitchcock - Vertigo, amelynek mostanra érkeztek meg a konzolos portjai.

A játék nem direktben dolgozza fel a híres rendező filmjét, a Szédülést, a fejlesztést végző Pendulo Studios munkatársai inkább inspirációként használták azt, egyes szereplőket és szituációkat átvéve onnan. A Vertigót Lackó kollégánk inkább a megszállott kalandjátékosoknak ajánlotta az év elején, ők azonban mostantól már PlayStation 4-en és 5-ön, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en és Nintendo Switchen is elérhetik a játékot.

Cikkajánló
Alfred Hitchcock - Vertigo teszt – Forog a világ
A képregények nagyágyúja után a klasszikus filmek mesterének egyik legjobb mozija lett a spanyol srácok legfőbb ihletforrása.
» Olvasd el!

Emellett egy másik hír is érkezett a Microidstól: a tavasszal megjelent Syberia: The World Before is hamarosan újabb platformokra érkezik meg, aranylemezre került ugyanis a PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzió. A megjelenésére november 15-én fog sor kerülni

Cikkajánló
Syberia: The World Before teszt – Gyönyörű és magával ragadó lett Benoît Sokal utolsó játéka
Kate Walker annyira bennragadt a Syberia-hangulatban és az automaták világában, hogy képtelen visszatérni a valóságába.
» Olvasd el!

A játék ráadásul Collector's Edition formájában is a boltokba kerül, benne fémdobozzal a játékhoz, Kate és Dana figurákkal, művészeti albummal, zenélő dobozzal, Vaghen térképével, exkluzív nyomattal, kulcstartóval, képeslapokkal, a prológus digitális szövegkönyvével és a játék zenéjével (szintén digitális formában). Mindez egy gyűjtői dobozban lesz megtalálható.

Megjelent a konzolos Vertigo, hamarosan itt a Syberia: The World Before is

Alfred Hitchcock - Vertigo
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Alfred Hitchcock - Vertigo

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló