Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Dune: Spice Wars

A Corrino-ház is bekerült a Dune: Spice Warsba

A valós idejű stratégiai játékban így már öt frakció közül választhatunk.

2022.10.12. 16:48 | Jaxx | kategória: Játékhírek

A Dune: Spice Wars early access roadmapjéhez hűen, második nagy frissítéscsomagjának részeként a Corrino-ház frakcióját tette elérhetővé a játékban. Ezzel együtt már öt játszható frakció - az Atreides, a Harkonnen és a Corrino-ház, valamint a fremenek és a csempészek - közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat.

A császári frakciót természetesen saját előzetes kíséretében jelentették be a fejlesztők.

A Dune: Spice Warsban így már Shaddam IV, a Padishah császár szerepét is felölthetjük, aki mobil palotáit hozza Arrakisra, melyekkel többek közt dominanciáját igyekszik kifejezni a bolygó felett. Amíg pozíciója viszonylag állandó bevételt jelent a fűszer adóiból és persze a megvesztegetésekből, egyensúlyban kell tartania a kötelezettséggel, mellyel a megfizethető csillagközi utazás biztosítható.

Befolyásunkat a többi frakció felett kiterjeszthetjük a Choam piac vagy a Landsraad manipulálásával, és ha minden próbálkozásunk megbukik, még mindig ott van sardakuar seregünk, mely elpusztíthatja az ellenállást.

Cikkajánló
Dune: Spice Wars early access próbakör – A valós idejű stratégiák ősének nyomában
Már elérhető a stratégiai játék korai változata, amely épp olyan összetett, mint az alapjául szolgáló, Frank Herbert alkotta univerzum.
» Olvasd el!

A Dune: Spice Wars teljes verziójának megjelenése előtt még két nagyobb update és több kisebb frissítéscsomag várható. ■

előző
következő
A Corrino-ház is bekerült a Dune: Spice Warsba
A Corrino-ház is bekerült a Dune: Spice WarsbaA Corrino-ház is bekerült a Dune: Spice WarsbaA Corrino-ház is bekerült a Dune: Spice Warsba
Dune: Spice Wars
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Dune: Spice Wars

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló