25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Utazáskor jöhet jól a Dell Bluetooth Travel Mouse

Bluetooth-os egér akár három eszközhöz is.

Írta: Dino

Utazáskor jöhet jól a Dell Bluetooth Travel Mouse

Sok gyártó készített már apró méretű egeret, hogy utazásnál ne foglaljon sok helyet, azonban nem biztos, hogy mindenkinek kényelmes, amikor például egy gyufásdoboznyi kütyüt kell tologatnia a tenyere alatt. A Dell úgy oldotta meg ezt a problémát, hogy a normál méretű egér alsó része elforgatható, aminek köszönhetően közel laposra lehet alakítani a Dell Bluetooth Travel Mouse-t, így pedig könnyebben elfér egy-egy táska belső zsebében. Egyúttal a ki- és bekapcsolás is a forgatással van megoldva.

Utazáskor jöhet jól a Dell Bluetooth Travel Mouse

Az 56,9 gramm tömegű egér amúgy Bluetooth 5.0-n kapcsolódik számítógépünkhöz (legyen szó Windows, Mac vagy Linux rendszerről) vagy más eszközünkhöz (Android vagy iOS), és egyszerre három eszközzel is párosítható. Fogyasztása is alacsony: akár 24 hónapig használhatjuk elemcsere nélkül.

Utazáskor jöhet jól a Dell Bluetooth Travel Mouse

A Dell Bluetooth Travel Mouse az elkövetkező hetekben válik elérhetővé. Az amerikai oldal 65 dolláros áron listázza, így hazánkban várhatóan 30 ezer forint feletti árcédulája lesz.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!