Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Guild Wars 2

Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1

Megkezdődött a harc Lion's Arch-ért.

2022.11.14. 21:41 | Dino | kategória: Játékhírek

A Battle for Lion's Arch nevű fejezettel lezárul a Guild Wars 2-ben minden játékos számára ingyenesen elérhető Living World Season 1. Az ArenaNet MMORPG-jének hőseire egy végső összecsapás vár Scarlet Briarrel.

Az első szezon zárása új sztoriküldetéseket, jutalmakat, valamint egy új strike küldetést tartalmaz.

Az évadzáró ötödik epizódbeli, akár 50 fő részvételével zajló esemény eredetileg 2014-ben egy különleges event volt a játékban. A hősök célja Lion's Arch felszabadítása Scarlet és mechanikus hadseregének uralma alól. Az említett strike misszióban 10 fő vehet részt, és Scarlet elit lovagjaival kell megküzdeni. Az új jutalmak között pedig megtaláljuk a Lion's Champion fegyverkészletet, a Lion Captain köpenyt és válltakarót, valamint a Breachmaker Micro Mk5 buzogányt.

A Guild Wars 2 alapjáték a hivatalos weboldalról ingyen tölthető le. ■

előző
következő
Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1
Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1Zárásához ér a Guild Wars 2 Living World Season 1
Guild Wars 2
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Guild Wars 2

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló