25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Danny Trejo oszt az Evil West előzetesében

Játékmenetből kevés, a színészből több jutott az új kedvcsinálóba, de ez nem baj.

Írta: GeryG

Új kedvcsinálót vagy még inkább reklámot kapott a napokon belül megjelenő Evil West. A Flying Wild Hog vadnyugati szörnydaráló akciójátékát ezúttal egy hollywoodi sztárral, Danny Trejóval boronálták össze, a végeredmény pedig egy mókás reklám lett.

A videóban Danny Trejo egy reklám forgatására készül, de két oldalról kapja az ívet a marketingesektől, hogy mi mindent is kellene ajnároznia a készülő videóban. Rámutatnak, hogy a loot boxok mennyire fontosak a részvényeseknek, mire a színész szórakozottan visszakérdez, hogy mi az ördög az a loot box. Majd jön a duma a season passról, a napi bónuszokról és DLC-kről. Végül pedig a lényeg: el kell adni a mikrotranzakciós rendszert a rajongóknak.

Na itt telik be a pohár Danny Trejónál valahogy úgy, ahogy egy átlag játékosnál is betelne. Kapunk pár másodpercnyi akciót és őrületet az Evil Westből, majd Danny belebokszol a kamerába és hurrá.

Az Evil West november 22-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!