Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

The Great War: Western Front

Részletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western Fronthoz

Az első világháborús RTS irányítása és egységei mutatkoznak be a videóban.

2022.11.23. 10:49 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Az idei gamescomon már volt szerencsénk látni a The Great War: Western Frontot, ezúttal pedig egy elég részletes videóban mutatkozik be az első világháborús stratégia. A világégés nyugati frontján akár a központi hatalmak, akár a szövetségesek oldalát is választhatjuk. Szerepünk kettős lesz, valós időben irányíthatjuk a harcmezőkön zajló eseményeket Field Commanderként, és a teljes háborús színteret is igazgathatjuk Theatre Commanderként.

A játékmenetet bemutató videóban mindkét szerepet, illetve a rendelkezésünkre álló technológiákat és egységeket is megismerhetjük.

A The Great War: Western Frontban fejlesztések, offenzív és defenzív stratégiák, valamint a megfelelő egységek koordinációja lesz a siker kulcsa. Emellett mérlegelni kell majd azt is, mit és mennyit vagyunk hajlandóak feláldozni egy-egy győzelem érdekében. Csapatainkat megtámogathatjuk extra ellátmánnyal, tüzérséggel, technológiai újításokkal, például fejlett tankokkal és repülőkkel. Minden győzelem és vereség hatással lesz az adott nemzet akaratára, mely ha nullára csökken, gyakorlatilag el is dönti a konfliktus végkimenetelét.

A történelem eseményeit meg is változtathatjuk, visszaverhetjük csapataikat és elfoglalhatunk kulcsfontosságú főhadiszállásokat. A rendkívül jól védett területeket ugyan óriási nyersanyagmennyiség felhasználásával lehet csak bevenni, ám ha sikerül, azonnal véget vet a háborúnak. A játékban minden régió más és más nehézségi szintű, mind magán hordozza az elmúlt csaták nyomait, mint a lövészárokrendszer, vagy a bombatalálatok helye.

Cikkajánló
A gamescomon mutatkozott be a The Great War: Western Front
A Petroglyph Games ezúttal első világháborús stratégiai játékon dolgozik.
» Olvasd el!

A The Great War: Western Front jövőre jelenik meg PC-re. ■

előző
következő
Részletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western Fronthoz
Részletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western FronthozRészletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western FronthozRészletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western FronthozRészletes gameplay videó érkezett a The Great War: Western Fronthoz
The Great War: Western Front
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Great War: Western Front

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló