Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Shadows of Doubt

Első hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of Doubt

A nyomozós játékban egy egész várost teljesen szabadon fedezhetünk fel.

2022.11.24. 15:39 | Jaxx | kategória: Játékhírek

Science-fiction, intrika, bűnügyek és a szabályok megszegése is a mindennapi nyomozóélet részei a Shadows of Doubtban. Az alternatív, a végletekig eliparosított 1980-as években egy komplett város várja, hogy felfedjük titkait, teljesen szabadon bejárhatjuk minden szegletét, a koszos motelszobáktól egészen a legcsillogóbb irodaházakig.

A játékmenetet bemutató előzetesben a különféle nyomozást segítő technikák mellett a bűntől átszőtt várost is megismerhetjük.

A Shadows of Doubtban egy magánnyomozó szerepét öltjük magunkra, akinek elsődleges feladata egy sorozatgyilkos felkutatása. Ebben képességeink mellett számos folyamat és eszköz lesz majd a segítségünkre. Lekérhetünk híváslistákat, olvashatunk privát e-maileket, megnézhetjük a zárt láncú kamerarendszerek felvételeit, de alkalomadtán szükségünk lehet a kódfejtőre is. Emellett a klasszikus nyomozómunka is a játék része lesz, melyen belül tanúkat hallgatunk ki és mindenféle bizonyítékot gyűjtünk, legyen az egy látszólag ártatlannak tűnő fizetési nyugta vagy egy ujjlenyomat.

A játék fő vonala így maga a detektívmunka, minden létező lehetőséggel, ami csak a rendelkezésünkre állhat. Ebbe persze beletartozik a szabályok megszegése is néha, megvesztegetéssel, biztonsági rendszerek szabotálásával és betöréssel is szerezhetünk további információkat. Ezeket a nyomozati anyagunkban összekapcsolhatjuk, így követhetjük nyomon az eseményeket a procedurálisan generált, noir világban.

A Shadows of Doubt jövő év elején jelenik meg PC-re. ■

előző
következő
Első hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of Doubt
Első hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of DoubtElső hivatalos gameplay trailerét mutatja meg a Shadows of Doubt

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló