Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játékhírek

Sherlock Holmes: The Awakened (2023)

Megint mozgásban a Sherlock Holmes: The Awakened

Egy kis összefoglaló, hogy miként is újítják meg a klasszikus kalandjátékot.

2022.11.23. 22:24 | GeryG | kategória: Játékhírek

A Frogwares stúdió vadonatúj előzetessel lepte meg a Sherlock Holmes: The Awakened rajongóit, akik tűkön ülve várják a 2007-es kalandjáték remake-jét. A csapat ezúttal egy kétperces videóval jelentkezett, amelyben összefoglalják, hogy minden vár a játékosokra.

A remake amellett, hogy hű marad az eredeti koncepcióhoz, igyekszik azt épp annyira modernizálni, amennyire szükséges. A videóban ízelítőt kapunk a lovecrafti hangulatból, belenézhetünk a nyomozás játékelemeibe és mivel ez egy lovecrafti kaland, az őrület sem hiányzik.

A Sherlock Holmes: The Awakened nagyjából 15 óra játékidővel kecsegtet, amely során a veterán rajongók is találkozni fognak váratlan fordulatokkal és teljesen új játékelemekkel. A video vége felé megemlítik az Ukrajnában dúló háborút, amely a stúdiót is közvetlenül érinti, mivel közülük is vannak, akik jelenleg az országot védik, mások önkéntes munkát végeznek. A fejlesztők a videóban megköszönik mindazok támogatását, akik segítik és támogatják őket.

A Sherlock Holmes: The Awakened PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, valamint Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül, megjelenésére valamikor 2023 februárjában vagy márciusában számíthatunk. ■

Sherlock Holmes: The Awakened (2023)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sherlock Holmes: The Awakened (2023)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló