25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A The Callisto Protocolhoz is lesz season pass

Vagyis lesz hozzá letölthető tartalom is, méghozzá sztori DLC és különböző bundle-ök formájában.

Írta: GeryG

Már csak bő egy hét és megjelenik az év vége egyik legellentmondásosabb játéka, a The Callisto Protocol. A Striking Distance stúdió egy olyan sci-fi túlélőhorror-kalandjátékot rakott össze, amelyről üvölt a Dead Space iránti fejlesztői rajongás, ez pedig mindenképpen jó ajánlólevél lehet. Ugyanakkor az eddig látott játékmenet-bemutatók sok rajongó szájában hagytak keserédes ízt, mert kevés egyediséget és kissé fapadosnak tűnő irányítást és harcrendszert láthattak.

Hogy maga a játék végül is milyen lesz, az majd a premier után kiderül. Abban viszont biztosak lehetünk, hogy a megjelenés után sem hagyják majd magukra a rajongókat. Vagyis némi pénzért cserébe az alapjátékhoz további tartalmakat lehet majd vásárolni, akár külön-külön, akár egyben is.

Lesz ugyanis season pass, amely a Digital Deluxe Edition részeként lesz elérhető. Ez egyben azt is jelenti, hogy letölthető tartalmak is érkezni fognak, méghozzá a Steamen olvasható leírás alapján szám szerint négy. Ebből egy sztori-DLC lesz, de persze erről egyelőre semmit sem tudni azon túl, hogy még mélyebbre áshatjuk magunkat a The Callisto Protocol rejtélyeibe.

Kapunk két bundle-t és egy skin-gyűjteményt is. A két bundle a Contagion és a Riot címet viselik, a skin-csomag pedig Outer Way Skin Collectionként fog megjelenni. De mit is tartalmaznak majd?

  • Contagion Bundle: Egy vadonatúj játékmód érkezik, amely tulajdonképpen egy extrém nehézségi fokozatnak is tekinthető. Ebben kevesebb lőszert és gyógyító csomagot találunk a pályákon, illetve lesz permadeath is. Emellett a csomag része lesz tizenhárom vadonatúj halálmód Jacob (a főhős) számára, illetve a Watchtower Skin Collection is.
  • Riot Bundle: Az új Riot játékmód a klasszikus hordamódot takarja, amelyet a börtön egy alapjátékban nem elérhető szektorában próbálhatunk majd ki. Minél több szörnyet ölünk meg, annál több kreditünk lesz, amiből fejleszthetjük a fegyvereinket vagy újakat készíthetünk. Emellett tizenkét új halálmód érkezik a szörnyekhez, illetve az Engineer Skin Collection is.
  • Outer Way Skin Collection: A UJC ellen harcoló földalatti titkos mozgalom különleges páncéljába bújhatunk.

A The Callisto Protocol december 2-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!