Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Elindult a There

2003.10.27. 19:17 | Madrac | kategória: Játék

A There Inc. elindította új Sims-szerű online játékát a There-t. A játék kilenc hónapi tesztelés után kerül most a játékosok elé és tizennégy napig díjtalanul kipróbálható. Ha letelt az ingyenes két hét akkor kell csak kifizetni az egyszeri 20 dollárt, illetve onnantól 5 dolláros havidíjat is felszámolnak a programért. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (12)

Madrac
Madrac 2003.10.28. 21:03
MMO elvileg. Amugy sokig Neocronoztam es Asheron's Call 2ztem. :) A cikkeket is en irtam. ;) Dark and Light betatesztre jelentkeztem mar meg Horizonsra is de semmi reakcio eddig.
Warhawk
Warhawk 2003.10.28. 22:17
Meg is érkezett az invitációm!
Kár, hogy linux része nincs a dolognak, de mind1, asszem még ma este kipróbálom. :-)
Warhawk
Warhawk 2003.10.28. 23:59
Letöltöttem, kipróbáltam. Tetszik. Grafikára ne várjon senki valami csodát. 90 Mb az installer, nem is tölt le semmi mást. Viszont ez éppen elég ahhoz, hogy kellemes, elfogadható és ami a legfontosabb, változatos helyszíneket, karaktereket hozzon létre.
Most éppen nem volt tömegnyomor, de ahogy néztem vannak elég népes klubbok, események, majd még nézelődök. Ami nagyon megtetszett, első induláskor azonnal rámkérdezett egy emberke, hogy látja, hogy új vagyok, segíthet-e valamiben. És ezt több helyen láttam, "profik" magyarázták, mi hogy megy.
Ami nem tetszett, a pénzszerzés. Több módja van, sajna a legegyszerűbb dollárt váltani, azaz befizetni X összeget, hogy kapj X mennyiségű játékban elkölthető pénzt. Hála az égnek az itteni valuta gyengébb, mint a dollár. :-)
Viszont ha valaki ért pl Photoshophoz, az csinálhat ruhákat, festményeket, amiket elárverehzet, és van még egy rakás hasonlóan inkább kreativitást igénylő munka, de azt mondják, elég nehéz velük pénzt keresni.
Minden esetre eddig tetszik a dolog, biztos kihasználom azt a 14 napot. Nagyon okos, hogy eddig még egy árva darab hitelkártya számot nem kértek sehol, ez úgy vettem észre ritkaság hasonló játékok között.

Ha valaki csatlakozna, Warhawk_HUN néven vagyok elérhető. ;-)
Madrac
Madrac 2003.10.29. 09:51
Project Entropia van hasonloan megoldva, csak ott az elejen nagyon nehez, mondjuk inkabb azt hogy lehetetlen maskent penzt szerezni. Viszont ha osszejon akkor jo magas szintu lesz a pusztakezes harc mar. ;)
Scribble
Scribble 2003.10.29. 15:40
"Ami nagyon megtetszett, első induláskor azonnal rámkérdezett egy emberke, hogy látja, hogy új vagyok, segíthet-e valamiben."

erre a készítők külön állást találtak ki, amiért fizetnek is..
viszont ez pirospontot érdemel, hogy a játékosok dolgát könnyítik..
ami a pénzszerzést illeti, az attól függ hogy hogy vagy előfizetve (nemtudom hogy a max annyi-e vagy nem) de ha rögtön évesre fizetsz elő, akkor havonta 20,000$ vagy mennyi.

apropó Horizons: még engem se fogadtak be, a D&L-ot most nézem meg
ajánlott olvasnivaló