25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Morbius a Midnight Suns következő DLC-karaktere

A vérszívó antihőst tartalmazó The Hunger DLC már elérhető minden platformra.

Írta: GeryG 0 hozzászólás

A Midnight Suns menetrend szerint megkapta a soron következő DLC-jét, amely ezúttal a The Hunger címet viseli. Ahogy a korábbi letölthető csomagok, úgy ez is elsősorban egy új hőst ad a játékhoz. És ahogy korábban is, ezúttal is inkább egy antihős érkezett: Deadpool és Venom után köszönthetjük Morbiust!

A kísérletezés közben véletlenül saját magából vámpírt faragó Morbius nem meglepő módon vámpíros sztoriküldetéseket hozott magával. Ezekben azért csatlakozik a Lilith ellen harcoló többi hőshöz, hogy megfékezzen egy vámpír támadást New Yorkban. Eközben a Hydra sem tétlenkedik, élőholt DNS-sel teszi még erősebbé legkeményebb katonáit. Morbiusnak nagyon óvatosnak kell lennie: létrehozott egy szérumot, amivel elviseli a napfényt, de mondani sem kell, mekkora átok lenne ez, ha nála gonoszabb vámpírok birtokába jutna.

A DLC-vel tehát egy új választható karaktert (természetesen saját fejleszthető képességekkel), hozzá néhány új küldetést, valamint az Abbey-ben új létesítményként a laboratóriumot kapjuk. Emellett az új kosztümökről sem kell lemondani.

Cikkajánló
Marvel's Midnight Suns teszt – Tovább bővül a Marvel videojátékos univerzuma

Marvel's Midnight Suns teszt – Tovább bővül a Marvel videojátékos univerzuma

A körökre osztott szuperhősködés szépségeibe nyertünk bepillantást.

Ami Morbius harcmodorát illeti, elsősorban bleedet, vagyis vérzést okoz ellenfeleinek, akiket így erősebben tud sebezni. Ő is képes belépni a bloodlust állapotba, ilyenkor block képességet kap és automatikusan mind sebzést okozó képessége bleedet is eredményez. Blade és ő kifejezetten jól kiegészítik egymást a harctéren.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Marvel’s Midnight Suns
  • Marvel’s Midnight Suns
  • Marvel’s Midnight Suns

Marvel’s Midnight Suns

Platform:

Fejlesztő: Firaxis Games

Kiadó: 2K Games

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés:
2022. december 2. PC, PS5, XSX
2023. május 11. PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK