25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Shadow Gambit: The Cursed Crew egyik legnagyobb szigete

Iron Bay saját trailert kapott, ez egy új sorozat kezdete lehet.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

A Mimimi Games legutóbb akkor jelentkezett, amikor jelezték, hogy csalók a játékukkal próbálnak meg gyanútlan játékosokat átverni. Most ennél sokkal örömtelibb hírrel szolgáltak – és egy vadonatúj trailerrel a készülő Shadow Gambit: The Cursed Crew-hoz.

Az alábbi video minden bizonnyal egy új trailer-sorozat első felvonása lehet, amelyben a játékban található kisebb-nagyobb szigeteket fogják bemutatni a készítők. Az első ilyen sziget a kísérteties Iron Bay, amely egykor elátkozott atoll volt, de az inkvizíció alkimistái itt is megtelepedtek. Ide hordják össze a mindenfelé felkutatott elátkozott kincseket, hogy tanulmányozzák őket. Van itt föld alatti katakomba és börtönrendszer kínzókamrával és szanatórium is az átkoktól megőrülő katonák számára.

A játékban az elátkozott Red Marley legénységének kincskereső kalandjaiba csöppenünk. A videót egyébként szintén Red Marley narrálja nekünk. A stúdió korábbi valósidejű lopakodós taktikai játékaival ellentétben itt szabadon választhatjuk ki, hogy melyik küldetést csináljuk meg és arra a legénység mely tagjait visszük magunkkal. Ez sokkal nagyobb mozgásteret és változatosabb taktikázást tehet lehetővé, de kétélű fegyver, hiszen benne van a pakliban, hogy ezzel a korábbi játékokra jellemző feszességéből is veszít majd a játékmenet.

A Shadow Gambit: The Cursed Crew PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re készül, a premier valamikor ebben az évben lehet esedékes.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

AndrewT
AndrewT [197]
Érdekes lenne egyben (át)látni az egész térképet, mert hatalmasnak tűnik.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)