25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

A Still Wakes the Deep lesz a The Chinese Room következő játéka

Újabb horrorjátékon dolgoznak a Dear Ester és az Amnesia: A Machine for Pigs alkotói.

Írta: Dino

A The Chinese Room az Xbox Games Showcase keretében felfedte készülő új játékát, amely a Still Wakes the Deep címet viseli. A csapattól eddig olyan programokat kaptunk, mint például a Dear Esther, az Amnesia: A Machine for Pigs, az Everybody's Gone to the Rapture vagy legutóbb a Little Orpheus, így elmondható, hogy elsősorban sétaszimulátorokban utaznak. És most is valami hasonlóra számíthatunk.

Az Unreal Engine 5-ben készülő, first-person nézetű narratív horrorjáték 1975-be repít, egy Skócia partjánál lévő olajfúrószigetre (tudjátok, ahol tilos levetíteni a DVD-filmeket ;-) ), amelyen valami rejtélyes dolog jelenik meg. Egy munkás szemszögéből látjuk a fagyos Északi-tengeren játszódó történetet, miközben minden kommunikációs lehetőség megszakadt, a kijáratok pedig használhatatlanokká váltak, így kénytelenek vagyunk szembeszállni a félelmetes ismeretlennel.

A Still Wakes the Deep megjelenésére valamikor 2024 elején számíthatunk, PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Still Wakes the Deep
  • Still Wakes the Deep
  • Still Wakes the Deep
  • Still Wakes the Deep
  • Still Wakes the Deep
Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!