25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Smoke és Rain is bemutatkozik az új Mortal Kombat 1 trailerben

Négy kameo harcos is felbukkan a videóban.

Írta: Dino

Ősszel érkezik a Mortal Kombat sorozat legújabb része, a rebootnak is tekinthető Mortal Kombat 1. A NetherRealm most egy újabb játékmenet-bemutatót tett közzé, amelyben új karakterekkel is találkozhatunk.

A harcosokhoz Smoke és Rain csatlakozik, a trailer pedig a Lin Kuei nindzsáira, Scorpionre és Sub Zeróra koncentrál, akik Liu Kang új Mortal Kombat-univerzumában igyekeznek kijelölni klánjuk új célját. Hozzájuk csatlakozik Smoke is, Earthrealm megmentésében segítséget nyújtva társainak.

A Mortal Kombat 1 újdonságai lesznek az ún. kameo harcosok, akik rövid időre bukkannak fel egy-egy összecsapás közben, hatásosan csökkentve ellenfelünk életerőcsíkját. Az új trailerben Sektor, Cyrax, Frost és Scorpion teszi tiszteletét ilyen formában.

A Mortal Kombat 1 PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre fog megjelenni, 2023. szeptember 19-én. Az előrendelők ajándékba kapják Shang Tsungot játszható karakterként, a PS5/XSX-re előrendelők pedig az augusztusi bétához is hozzáférést kapnak.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!