25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Még meg sem jelent, de már a Mortal Kombat 1 első DLC-karakterei a téma

Az új játékban is lesznek vendégszereplők, de mellettük régi motorosok is felbukkannak majd.

Írta: GeryG

A NetherRealm Studios jelenleg is gőzerővel dolgozik a világ legvéresebb verekedős játékának kvázi rebootolásán. A Mortal Kombat 1 elsősorban inkább a sztorit fogja rebootolni, mintsem a játékmenetet, amely az eddig látottak alapján valóban nem sokat fog változni az elődökhöz képest. Ahogyan az sem, hogy a premier után Kombat Pack DLC-k formájában érkeznek majd a további harcosok a játékba.

Bár még meg sem jelent a Mortal Kombat 1, máris az első ilyen csomagról érkeztek a hírek, sőt, még egy trailer is. Ebben összesen hat új harcos kerül kap helyet: három régi Mortal Kombat karakter és három külsős sztárvendég. A három régi motoros Ermac, Quan Chi és (a nem annyira régi, de azért visszatérőnek számító) Takeda lesznek.

Mellettük pedig vendégszerepelni fog Omni-Man az Image Universe-ből, Homelander a The Boys sorozatból és Peacemaker is a DC-univerzumból. Utóbbi kettőről annyit lehet tudni, hogy Homelandert az Amazon Prime sorozatáról mintázzák, míg Peacemakert az HBO Max sorozata alapján.

A Mortal Kombat 1 PC-re, PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül, és a tervek szerint szeptember 19-én fog megjelenni. Az első karakter-DLC viszont csak valamikor 2024 tavaszán várható.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Mortal Kombat 1

Platform:

Fejlesztő: NetherRealm Studios

Kiadó: Warner Bros.

Forgalmazó: Cenega Hungary

Megjelenés: 2023. szeptember 19.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!