25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

gamescom

Megkapta launch trailerét a The Crew: Motorfest

Az első pár napban bárki ingyen kipróbálhatja a teljes játékot.

Írta: Dino

Három hét múlva jelenik meg a The Crew sorozat legújabb epizódja, a The Crew: Motorfest. A Ubisoft pedig a gamescomot megnyitó Opening Night Live-ot gondolta a tökéletes időpontnak arra, hogy bemutassa a játék megjelenési trailerét.

Csillogó szuperverdák mellett a saras terepektől se megijedő terepjárók és quadok is várnak majd Oahu szigetén, hogy kormányuk mögé ülve száguldhassunk az utakon – vagy azok mellett. Összesen több mint 600 jármű közül választhatunk majd. És nem maradnak el az online módok se, amelyekben akár 32-en is versenyezhetünk egyszerre.

A szeptember 14-i megjelenést követően egészen 17-éig bárki ingyen kipróbálhatja a teljes The Crew: Motorfestet, 5 óra erejéig. Aki pedig ezt követően dönt a vásárlás mellett, az elért eredményeit folytathatja utána a játékban. A Motorfest PC-re, PlayStation 4-re és 5-re, Xbox One-ra, valamint Xbox Series X/S-re jelenik meg.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!