25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Most a Lies of P szörnyei a téma

A fegyverek és a legion armok után most azokkal ismerkedhetsz meg, akik ellen ezeket használni fogod.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Ahogy egyre közeledünk a Lies of P premierjéhez, úgy pörgött fel apránként a játék körüli marketing gépezet is. A fejlesztő Round8 Studio és a NEOWIZ kiadó mostanában valósággal ontják magukból az újabb és újabb videókat. Korábban láthattunk bemutatót a kombinálható fegyverekről, majd a legion armokról, vagyis a főhős P cserélhető karjairól is.

Most pedig itt a következő, amely még mindig a harcokhoz kapcsolódik, hiszen egy akció-szerepjáték esetében ez a játékmenet egyik legfontosabb eleme. Ám most nem P valamely képessége vagy trükkje a téma, hanem azok, akik ellen ezeket használni tudjuk: a Krat város utcáin kószáló gépszörnyek.

Már a videóban is egész változatos a felhozatal a robotoktól a mutáns lényekig. De a készítők azt ígérik, hogy a teljes játékban ennél sokkal többet is látni fogunk és persze meg is küzdhetünk majd velük. És mivel a játék erősen húz a soulslike játékok felé, így már ellenük is olykor nehéz lesz, de a bossok más szintet fognak képviselni.

A Lies of P PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, illetve Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra készül. A premierig még három napot kell aludnunk, szeptember 19-én lesz esedékes.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Shadowguard
Shadowguard [4289]
Pont a borospincés rémnél léptem ki most. Egy olyannal már küzdöttem és túl késő van hozzá, hogy megint próbát tegyek vele...
Az utolsó pedig egy nagyon aljas boss, ha az ember vakon játszik. SPOILER
Van P2 benne, ahol már egy bespeedezett, emberméretű robot az ellenfél. Elsőre brute forceban toltam, mert nem tudtam róla és nem maradt healem.
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)