Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Savage Eden infók

2003.11.21. 20:10 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Újabb információkat közöltek a Savage Eden: The Battle for Laghaim című MMORPG-ről. A program Ázsiában már nagyon sikeres, most készül az angol verzió belőle, melynek bétatesztelése december közepén indul majd. A mostani kiadott információadag a fajokat fedi fel.
Ember: Intelligensek, erősek, ügyesek. Kis tárgyakat készíthetnek és képesek rá, hogy fejlesszék a lények erejét. Arra is alkalmasak a tárgyak, melyeket alkotnak, hogy fejlesszék a csak embereknek használható nehézfegyverek tulajdonságait.
Bulkan-ok: Nagyok és brutálisak, fegyvereik két csoportba sorolhatóak, az egyiknek nagyon jó a támadóértéke, míg a másik fajta hatalmasat sebez. Különleges fegyverük a Charkram, melynek különleges ereje van. Grindstone felhasználásával fejleszthetőek fegyvereik.
Kailipton-ok: Ősi mágia birtokosai, ők tudják használni a varázspálcákat is. Ezeket tekercsekkel lehet újratölteni, melyek magukban is nagy erőket rejtenek, megölhetik az ellenfeleket vagy létrehozhatnak védőmezőt a varázsló körül.
Aidia: Kis repülő humanoidok, akik a Stone of Calling nevű különös tárgyat használják. Meg tudnak vele idézni különböző lényeket, melyek egyre erősebbek a karakter fejlődésével. Az idézett lények védhetik az Aidia-t vagy támadhatják az ellenfeleit, attól függően mit parancsol nekik idézőjük. A lények halála rongálja az idézőkövet.
Progmare: Gonoszak, más lényeket fognak el, az ő testükből készítik el borzalmas kínzások útján a Neo-Progmare-okat. Minden Neo-Progmare más hatás birtokosa, de abban szinte mind megegyezik, hogy halálosak. A legveszélyesebbek a Mutánsok, melyeknek különös színük és képességeik vannak. ■

Savage Eden: The Battle for Laghaim
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Savage Eden: The Battle for Laghaim

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló