25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Katasztrófavédelemmel bővült a Farming Simulator 22

Egy ingyenes csomagban érkeztek meg a tűzoltóautók.

Írta: GeryG

Ahogy sokszor a valóságban, úgy a Farming Simulator 22-ben is lehetőségünk lesz, hogy egyszerű gazdaként önkéntes tűzoltónak álljunk. Erre ad lehetőséget a játékhoz minap érkezett ingyenes kiegészítő, az Emergency Pack. Ebben ugyanis kifejezetten a tűzoltáshoz és katasztrófavédelemhez köthető járművek kerültek a játékba.

A DLC-vel összesen négy új küldetés és tíz különféle vészhelyzet bővíti a lehetőségeinket. Két jól felszerelt, multifunkciós tűzoltóautó is a rendelkezésünkre áll, hogy a környező gazdaságok és farmok területén mentsük az embereket és az értékeket. A játékosoknak nem csak különféle tüzeket kell majd eloltaniuk, de időnként az útra került veszélyes anyagok és tárgyak, például farönkök és hasonlók eltávolítása is az ő feladatuk lesz. De akár autóbalesetekhez is riaszthatják őket.

A tűzoltóautókon minden a segítségnyújtáshoz szükséges eszköz és felszerelés elérhető lesz, csak tudni kell, mikor melyiket és hogyan kell használni. A két menő járgány egyébként a HLF20 és a TLF3000, amelyek mind a német Schlingmann gyárában készültek.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22
  • Farming Simulator 22

Farming Simulator 22

Platform:

Fejlesztő: GIANTS Software

Kiadó: GIANTS Software

Forgalmazó: SAD Games

Megjelenés: 2021. november 22.

Minimális rendszerigény: Intel Core i5-3330/AMD FX-8320, 8 GB RAM, GeForce GTX 660/AMD Radeon R7 265 (min. 2 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

Ajánlott konfiguráció: Intel Core i5-5675C/AMD Ryzen 5 1600, 8 GB RAM, GeForce GTX 1060/Radeon RX 570 (min. 6 GB VRAM), 35 GB háttértár, 64-bites Windows 10 Home

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!