25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Közel másfél év után kilépett az early accessből az Arma Reforger

A katonai szimulátor megkapta végleges kiadását, de egyelőre nincsenek elragadtatva tőle a játékosok.

Írta: GeryG

A Bohemia Interactive évtizedek óta szállítja a katonai szimulátorokat, először az Operation Flashpoint, majd később az Arma epizódjaival. Utóbbi franchise tavaly tavasszal kapta meg legújabb epizódját, az Arma Reforgert, amely akkor csak early accessben rajtolt el. Ennek már közel másfél éve, a projekt pedig mostanra jutott el odáig, hogy a fejlesztők rá merték aggatni az 1.0-s verziószámot, vagyis kiléphetett az early accessből.

Az Arma Reforger a hidegháború legforróbb időszakába, a ’80-as évekbe repíti a játékosokat, akik Arland és Everon szigetein csatázhatnak az amerikai és az orosz seregek oldalán. Ehhez összesen 61 km2-nyi változatos terep áll rendelkezésükre városokkal, erdős-mezős területekkel, repterekkel és katonai bázisokkal.

A játékosok kooperatív és kompetitív multiplayer játékmódokban tehetik próbára képességeiket, de ahogy minden Arma játékban, úgy itt is kulcsfontosságú lesz a csapatmunka és a jól megtervezett stratégia. Nem lehet csak úgy üvöltve kirohanni a csatatérre. A Game Master módban a játék szinte minden építőkockájához hozzáférhetünk, itt tudunk saját küldetéseket tervezni. Természetesen most sem hiányzik a mod-támogatás, amihez ugyanazt a szerkesztőt használhatják a játékosok, amivel a fejlesztők is dolgoztak.

Az Arma Reforger PC-re és Xbox Series X/S-re jelent meg. A játékosok egyelőre nincsenek maradéktalanul megelégedve vele, amit a Steamen elért 60%-os tetszési index is mutat.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Arma Reforger
  • Arma Reforger
  • Arma Reforger
  • Arma Reforger
  • Arma Reforger
  • Arma Reforger
  • Arma Reforger

Arma Reforger

Platform:

Fejlesztő: Bohemia Interactive Studio

Kiadó: Bohemia Interactive Studio

Megjelenés: 2022. május 17. (korai hozzáférés)

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!