25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Szakállas DLC-t is kap a Hairdresser Simulator

Márciustól vághatunk hajat, később pedig szakállal és bajusszal is foglalkozhatunk majd.

Írta: Dino

A szimulátorjátékok egyre népesebb táborát bővíti majd a hamarosan megjelenő Hairdresser Simulator, amelyben a címnek megfelelően egy – majd idővel több – fodrászszalon kialakítása, valamint az ottani munkák elvégzése vár ránk.

A játék PC-s változata két és fél hét múlva, március 6-án érkezik, valamivel később pedig egy ingyenes DLC-t is kiadnak hozzá a fejlesztők. A Beards and Mustaches érkezésével már nem csak hajat vághatunk majd, hanem szakállak és bajuszok formázása is vár ránk.

Szalonunkat 9 helyszín közül választhatjuk ki, majd ott alakíthatjuk ki a tökéletes munkakörnyezetet. Kétféle ügyfél eshet be hozzánk: az egyik konkrét elképzeléssel jön, hogy mit szeretne a fején látni, míg a másik teljesen ránk bízza hajának formázását. Ollót, hajvasalót, hajsütővasat és fésűt is használhatunk, miközben olyan technikákat alkalmazunk, mint a ritkítás, festés és göndörítés.

A később megjelenő ingyenes DLC-vel pedig újabb ügyfelek, valamint új eszközök (borotva, gyöngyök, kefe) érkeznek majd a játékba.

A Hairdresser Simulator 2024. március 6-án jelenik meg PC-re, később – a fejlesztők tervei szerint legfeljebb két hónappal később – pedig PlayStation 5 és Xbox Series X/S verzió is lesz belőle.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Hairdresser Simulator

Platform:

Fejlesztő: Petard Games

Kiadó: Frozen Way

Megjelenés: 2024. I. negyedév

» Tovább a játék adatlapjára

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!