25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Újszerű jégkorongot hoz a Goons: Legends & Mayhem

Áprilisban jön a játék, amelyben mesebeli karakterekkel, varázslattal és más hasonlókkal kiszínezve jégkorongozhatunk.

Írta: GeryG

A Blood Bowl játékok óta tudjuk, hogy bizonyos sportágaknak egyenesen jól áll, ha kiragadják eredeti közegükből, a mezei sportolókat fantasy lényekre cserélik, a szabályokat pedig felrúgják. Valami hasonló készül a RageCure Games és a Firestroke közös projektjében, a Goons: Legends & Mayhemben.

A játék tulajdonképpen hagyományos jégkorongról szól, épp csak ezen kívül semmi sem lesz benne hagyományos. A játékosok nyolc karakter közül választhatnak, akiket három osztályba soroltak: a támadásra fókuszáló sharpshooterre, a védekező enforcerre és a jokerként működő wingmanre. Mindegyik osztálynak lesznek egyedi képességei, aknákat rakhatnak le, megfagyaszthatják az ellenfelet vagy akár teleportálhatnak.

A játék történet alapú kampányt, valamint egy az egy vagy három a három elleni multiplayer módot is kínál majd. Hat pályán lehet terelgetni a korongot, ezek mindegyike sajátos szabályokkal és nehezítésekkel teszi érdekesebbé a mérkőzéseket.

A Goons: Legends & Mayhem PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re, valamint Nintendo Switchre készül. Előbbiekre április 11-én érkezik meg, utóbbira csak valamikor később ebben az évben.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

További képek

  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem
  • Goons: Legends & Mayhem

Goons: Legends & Mayhem

Platform:

Fejlesztő: RageCure Games

Kiadó: Firestroke

Megjelenés:
2024. április 11. PC, PS5, XSX
2024. Switch

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!