25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új traileren a Marvel Rivals

Bemutatkozott Yggsgard, a játék egyik pályája.

Írta: GeryG

Néhány hete jelentette be a NetEase Games, hogy új Marvel játékon dolgoznak, amelyben a játékosok kedvenc hőseiket alakítva csaphatnak össze más játékosokkal. A Marvel Rivals lényegében egy ingyenes hero-shooter lesz, amely az Overwatch receptjét másolná le.

A fejlesztők a minap új előzetessel rukkoltak elő, amelyben az egyik pályát, Yggsgardot mutatják be. A pályát az északi mitológia ihlette, középpontjában pedig az élet fája áll. E körül változatos terep, hatalmas csarnokok, nyílt terek állnak majd a játékosok rendelkezésére. Mivel a játék egyik fő vonzereje az ígéretek szerint a rombolható környezet lesz, így érdekes lesz látni, hogy miként alakul majd egy-egy meccs ezen a pályán.

A Marvel Rivals kizárólag PC-re készül és a fejlesztők nagy reményeket fűznek hozzá. Hogy mihamarabb megmutathassák a rajongóknak, milyen játék is lesz, májusban tartanak egy zárt bétát, amelyre a hivatalos oldalon lehet regisztrálni.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Marvel Rivals

Platform:

Fejlesztő: NetEase Games

Kiadó: NetEase Games

Megjelenés: 2024.

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!