25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Kütyü

Magyarországra is megérkezik a gamereknek szánt Lenovo Legion Tab androidos tablet

8,8 hüvelykes kijelzővel rendelkezik az extra hűtésű mobileszköz.

Írta: Dino

Magyarországra is megérkezik a gamereknek szánt Lenovo Legion Tab androidos tablet

A Lenovo már régóta a Legion brand alá sorolja gamereknek szánt termékeit, amelyek közé hamarosan egy tablet érkezik. A Lenovo Legion Tab egy 8,8 hüvelykes, QHD+ felbontású (1600*2560 pixeles), 144 Hz-es frissítésre képes IPS kijelzővel felszerelt táblagép, Qualcomm Snapdragon 8+ Gen 1 4 nm-es processzorral, 12 GB LPDDR5X memóriával. A kütyü mindössze 7,6 mm vastagságú, tömege 350 gramm. 256 GB tárhelye akár 1 TB-os microSD kártyával bővíthető.

A tervezéskor kiemelt figyelmet kapott a hűtés. A Legion ColdFront megoldás ún. gőzkamrás (vapor chamber) passzív hűtési technológiát takar. A tablet használatakor három üzemmód közül választhatunk: a Beast módban kapjuk a legnagyobb teljesítményt, a Balanced mód egyensúlyt alakít ki a teljesítmény, a hőkezelés és az akkuélettartam között, míg az Energy Saving beállítás nevének megfelelően a leghosszabb üzemidőt hozza ki a 6550 mAh-s akkuból.

A Legion Tabre két USB-C port is került, az egyiken keresztül akár 45 W-os töltésre is lehetőség van. Az USB-csatlakozók egyúttal DisplayPort 1.4 támogatást is biztosítanak, így külső képernyőre is ráköthetjük tabletünket. Vezetéknélküli csatlakozásra WiFi 6E (802.11 ax) és Bluetooth 5.3 áll rendelkezésre.

A Lenovo Legion Tab júniustól lesz kapható Magyarországon.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!