25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Kiszivárgott az EA Sports FC 25 premierdátuma?

Az előrendelők egy héttel a többiek előtt kaphatják majd meg a focis játékot.

Írta: GeryG

Kiszivárgott az EA Sports FC 25 premierdátuma?

Tavaly új korszak indult, amikor megjelent az EA Sports FC 24, hiszen három évtized után nevet váltott a FIFA-széria. Más kérdés, hogy a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség azóta kitalálta, hogy mégis szeretne új FIFA-videojátékokat, de azokat inkább egy másik fejlesztő készítheti el számukra.

De visszatérve az EA Sports szériájához, biztosak lehetünk benne, hogy idén sem maradunk új epizód nélkül. Olyannyira nem, hogy már ki is szivároghatott az EA Sports FC 25 premierjének pontos dátuma is, habár még a hivatalos bejelentésre sem került sor. A szivárgás szerint a premier szeptember 27-én lesz, ami abszolút egybe vág a franchise korábbi megjelenési időablakaival.

Cikkajánló
EA Sports FC 24 teszt – A FIFA, ami nem FIFA, de azért mégiscsak FIFA

EA Sports FC 24 teszt – A FIFA, ami nem FIFA, de azért mégiscsak FIFA

A névváltozás új korszakot indít, vagy csak a festést próbálják meg felújításként eladni?

Az is kiderülhetett, hogy lesz egy Standard és egy Ultimate Edition is, előbbi 70, utóbbi 100 dollárba kerülhet. A tartalmukról nem szivárgott ki hír, de arról igen, hogy az EA Play előfizetői számára idén is lesz egy 10 órás próbalehetőség, valamint az Ultimate Edition előrendelői hét nappal a többi játékos előtt hallhatják a kezdő sípszót.

Mivel mindez egyelőre csak egy szivárgás, a hivatalos megerősítésig vagy cáfolatig érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!