25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Új előzetesen az unikornisgyilkolós Gori: Cuddly Carnage

Augusztusban pattanhatunk légdeszkára, hogy egy cicával őrült egyszarvúkra vadásszunk.

Írta: GeryG

Sok őrült ötlet valósult már meg a videojátékos történelem során, de az Angry Demon Studio és a Wired Productions közös projektje ott van a legjobbak között. A Gori: Cuddly Carnage egy egyszerű árkád akciójáték lesz, de ami érdekessé teszi, az a téma.

A sztori szerint az emberiségnek immár kampó, maradt helyettük az úgynevezett Adorable Army. Ez lényegében cuki unikornisokat takar, akik valójában nem is annyira cukik. Sőt, inkább őrültek és gonoszak. Hogy mitől őrültek és gonoszultak meg, azt egyelőre nem tudni, de a játékmenet szempontjából nem is lényeg.

A játékosok Gorit, az intelligens macskát irányíthatják, aki egymaga száll szembe az őrült egyszarvúcsordával. Na jó, nem is annyira egyedül, hiszen vérbő kalandjaira elkíséri fanyar humorú MI-vel megáldott légdeszkája, F.R.A.N.K., valamint egy másik MI, CH1-P is.

A Gori: Cuddly Carnage augusztus 29-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 5-re és PlayStation 4-re, Xbox Series X/S-re és Xbox One-ra, valamint Nintendo Switchre. A minap vadonatúj előzetes érkezett hozzá, amely szépen össze is foglalja, miről fog szólni a játékmenet.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

További képek

  • Gori: Cuddly Carnage
  • Gori: Cuddly Carnage
  • Gori: Cuddly Carnage
GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!