25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Egyéb

Játékok arany korongon

Megkezdődött a karácsony előtti játékdömping.

Írta: Dino

A karácsony előtti időszak mindig is rengeteg új játék megjelenésének az ideje, így sorra kerülnek arany korongra a különböző programok. Az elmúlt napokban az alábbi játékok fejlesztését fejezték be:
A Rebellion 3D akció-RPG-je, a Gunlok november közepén-végén jelenik meg a Virgin kiadásában. A 21. század végén játszódó történet szerint robotok vették át az irányítást, így mi is egy robotot irányíthatunk a játékban.
A Civilization: Call to Power folytatása, a Call to Power 2 is arany korongra került, és az Activision kiadásában várhatóan november 19-én kerül a boltokba. Az új epizódban elsősorban a diplomácián és a harcokon módosítottak sokat.
A Simon & Schuster Interactive birtokolja a Star Trek: Deep Space Nine sorozat licencét, kiadásukban hamarosan megjelenik a Star Trek DS9: The Fallen 3D akciójáték.
Végül egy arany korongnál már előbbre került program: a Monolith által fejlesztett No One Lives Forever first-person akciójáték Amerikában már a boltokban van, előbb-utóbb talán hazánkba is megérkezik.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!