Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Játékok arany korongon

Megkezdődött a karácsony előtti játékdömping.

2000.11.09. 23:49 | Dino | kategória: Egyéb

A karácsony előtti időszak mindig is rengeteg új játék megjelenésének az ideje, így sorra kerülnek arany korongra a különböző programok. Az elmúlt napokban az alábbi játékok fejlesztését fejezték be:
A Rebellion 3D akció-RPG-je, a Gunlok november közepén-végén jelenik meg a Virgin kiadásában. A 21. század végén játszódó történet szerint robotok vették át az irányítást, így mi is egy robotot irányíthatunk a játékban.
A Civilization: Call to Power folytatása, a Call to Power 2 is arany korongra került, és az Activision kiadásában várhatóan november 19-én kerül a boltokba. Az új epizódban elsősorban a diplomácián és a harcokon módosítottak sokat.
A Simon & Schuster Interactive birtokolja a Star Trek: Deep Space Nine sorozat licencét, kiadásukban hamarosan megjelenik a Star Trek DS9: The Fallen 3D akciójáték.
Végül egy arany korongnál már előbbre került program: a Monolith által fejlesztett No One Lives Forever first-person akciójáték Amerikában már a boltokban van, előbb-utóbb talán hazánkba is megérkezik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló