Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sean William Scott kincse

2004.01.22. 20:47 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Ahogy Seann Villiam Scott pályája felfelé ível, filmbeli partnerei is egyre híresebb színészek lesznek. Ám ő, úgy látszik, ragaszkodik a régiekhez. Persze úgy, hogy az újakat se veszítse el. Még alig ért véget Az Amazonas kincse (Rundown, hazai bemutató: január 29.) sikerét követő ünneplés, ő már azért udvarol régi barátjának, Ashton Kutcher-nek, hogy vállalja a visszatérést a szuperblődli Hé, haver, hol a kocsim?!-ba.
És mert Ashton mostanában inkább komolyabb szerepeket keres, ő megfenyegette.
– Jó, ha Ashton nem jön vissza a Hé, haver-be, akkor majd megkérem A sziklát, hogy játssza el ő a lökött haveromat. – nyilatkozta Scott egy televíziós beszélgetőműsorban. Az Amazonas kincse forgatásán ugyanis alaposan összehaverkodtak: nappal a felvételek kedvéért csépelték egymást, este pedig együtt söröztek a hawaii tengerparton. – Vagy esetleg arra kérem, hogy ígérjen Ashtonnak egy pofont, ha tényleg nem vállalja.
Arról nem érkezett hír, hogy a pankrátorból lett akciósztár, A Szikla vállalja-e, a feladatot. Az viszont már valószínűnek tűnik, hogy a nagy sikerre való tekintettel elkészül Az Amazonas kincse második része. Már mindkét főszereplő jelezte, hogy szívesen részt vesz az új munkában. Még talán Christopher Walken is visszatér, pedig ezt az első részt gonatlan írói alaposan megnehezítették... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.