Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Stalker névváltozás

2004.02.06. 20:59 | szerző: Madrac | kategória: Játék

Megváltozik a S.T.A.L.K.E.R. Oblivion Lost címe. Nem komoly változásról van szó, hisz csak a játék alcíme módosul, mostantól a S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl néven fut a program. ■

S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl

hozzászólások (11)

marco69
marco69 2004.02.09. 15:20
Kicsit etlérve ajáték témáqjától...egyátalán nem tartom hülyeségnek ezeket a szórnyes dolgokat hiszen 1.senki nem tud odameni bizonyítani hogy van e ilyen vagy nincs(akár lehet is) 2.miért ne lehetne emberi példa rá miket okozott Csernobil egyes gyerekeben gyerekeknek gondoljatok azokra a drasztikus elváltozásokra amiket lehetett látni a katasztrófa után..na most az ottani élQvilág ha nem is pusztult ki teljesen márpedíg biztos vagyok benn hogy ha nem is közvetlen ott sde a környéken élnek állatok igenis bennük is lehet mutáqcióról szó...és mivel alkalmazkodniuk kellett a sugárzáshoz lehet hogy van egy kt furcsa állat ott ha nemis szörny de valami ami nem megsztokott..gondolom sneki nem olyan idióta hogy odamenjem és tanulmányozza az élQvilágot ergo:soha nem tudjuk meg biztosan hogy vannak e ott furcsa lények vagy nincsenek...én elképzelhetQnek tartom...hinni lehet benn meg nemhinni is de ha beloegondol az ember elég reális teóriának tünik...szerintme ez elgonolkodtató..megyek is keresek egy pár hírt ezzel kapcsolatban flkeltette az éredklQsésemet..ha valaki talál valami érdekeset írjon...és boccs hogy ezt így itt ilyen hosszan fejtettem ki...de nem akartam emiatt ujj topicot nyitni..
Snow Dog12
Snow Dog12 2004.02.09. 15:27
feltételezük hogy van ott valami.(nem ember evő keckére gondolok!)és mi történe ha szaporodni kezdene?
szedrencs
szedrencs 2004.02.09. 15:42
Megnyugtatlak. Tudtommal a sugárzás első lépésben a szaporodásért felelős részeket teszi tönkre.
recordable
recordable 2004.02.10. 16:43
én kémiából pint aradioakativitásról tanultam.de azt még mindig nem értem hogy történt ez meg?védekezni sem lehet elene.meg írtátok hogy a bioszféra is eléggé mutálódott,vagyis akkor savas eső is előfordulhat. szőrnyek is valószínűleg vannak de nem lehet már "túl sok" belőle mert szedrencs írta miért.

így szerintem nagyon király gamma lesz!
Myra
Myra 2004.06.20. 11:22
Mikor jelenik már meg? :-(( megöregszem..
ajánlott olvasnivaló