Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Véget ért az Earthquake II

2000.11.20. 22:00 | szerző: Dino | kategória: Egyéb

A hétvégén tartották Gödöllőn a második Earthquake rendezvényt, melyen mintegy 350 játékos vett részt. A Szent István Egyetem aulája tele volt a sok számítógéptől, melyeken folyamatosan folytak a Quake, Quake III Arena és Counter Strike versenyek, valamint egyéb hálózati játékok. A szervezők 1 megawatt árammal látták el a helyszínt, a 100 megabites hálózatra pedig duálprocesszoros Pentium III-akat akasztottak szervernek. A verseny fődíját, a Quake III Arena F2F kategóriában megnyerhető Senorg számítógépet az orosz Polosatiy nyerte. Az eredményekről részletesebben a hivatalos honlapon olvashatsz.
Az Earthquake-re két magyar játékfejlesztő csapatot is meghívtak, mégpedig az Insane-t készítő Invictust és a Theocracy program mögött álló Philos Labs munkatársait. Az előbbi csapat a hamarosan megjelent Insane-t mutatta be az érdeklődőknek, míg a Philos Labs bemutatóján jövőre megjelenő új játékukról, az Escape from Alcatrazról hallhattunk. A két csapattal készült interjúinkat hamarosan olvashatjátok magazinunkban. ■

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.