Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hoffman és Hackman – senki nem ígért nekik sikert

2004.02.27. 11:54 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Ítélet eladó (The Runaway Jury, hazai bemutató: március 4.) egyik különlegessége, hogy két legendás színész, Dustin Hoffman és Gene Hackman először játszik benne együtt a filmvásznon. De ez persze még nem jelenti azt, hogy ne ismernék egymást jól… túl jól is. A hatvanas évek elején ugyanis Hackman ugyanabba a színiiskolába iratkozott be, mint a nála hét évvel fiatalabb Hoffman. Mindössze három hónapig voltak osztálytársak, mert Hackman-nek ennyi is elég volt hozzá, hogy kicsapassa magát a patinás kaliforniai intézményből. Ezalatt azonban az ő neve is felkerült arra a listára, melyből az ott tanulók a “legkevésbé valószínű, hogy valaha sikert arat” cím jutalmazottját kiválasztották. A szavazáson Dustin Hoffman és Gene Hackman döntetlenre végzett: róluk tételezték fel az iskolatársaik a legkevésbé, hogy valaha vinnék valamire.
Most, negyven évvel később, 2-2 Oscar-díjjal a hátuk mögött, Az ítélet eladó forgatása közben végre megoszthatták egymással az ezzel kapcsolatos érzéseiket. Gene Hackman azt állította, cseppet sem érdekelte a szigorú kritika. Dustin Hoffman viszont bevallotta régi barátjának, hogy teljesen összetört, és nagyon sokáig nem heverte ki, hogy ilyen reménytelen alaknak tartják. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.