25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Doom 3 gépigény

Írta: Madrac 74 hozzászólás

A német PCGames Hardware közreadott egy interjút John Carmack-kal, melyből kiderül az is, milyen gépigénye lesz készülő játékának. Minimálisan kell majd egy olyan videokártya, mely legalább 128MB RAM-mal és Pixel Shader 1.1 támogatással rendelkezik (GeForce 4 Ti / Radeon 8500 vagy jobb) és egy legalább 2.5GHz-es processzor az árnyékok és a fizikai modellezéshez. A tesztelés legalább a nyár végéig tartani fog még, de lehet ennél is tovább húzódik. A Doom 3 4 CD-n foglal majd helyet, a többjátékos része pedig támogatni fogja a Deathmatch, a Team Deathmatch, a Tournament és a Last Man Standing játékmódokat.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

DOOM III

Platform:

Fejlesztő: id Software

Kiadó: Activision

Forgalmazó: Automex

Megjelenés: 2004. augusztus

Minimális rendszerigény: Pentium IV/Athlon 1,5 GHz,384 MB RAM, 64 MB-os 3D kártya, Windows 2000/XP, 2,6 GB HDD

» Tovább a játék adatlapjára

HOZZÁSZÓLÁSOK

Imperat
Imperat [7]
Nem tom ki találta ki ezt az állatságot, azaz, hogy ezt az irtózatosan magas gépigényt. De egyet mondhatok a játék nagyon jó, de az emberek jelentQs részének nincs PÉNZE egy ERPMÜRE.X-(:-((
predator
predator [629]
After reading this information, we asked id software for confirmation and they have replied saying that the information that appeared in the article is totally false and a fabrication on the magazine's part.
planetdoom
Guar
Guar [1224]
Hát aztán az én konfigommal rohadt pénzes gyereknek számítok ám, ha erre célzol:-/:-). 2 éves a gép és azóta csak egy optikai egeret vettem hozzá, semmi mást. Itt az ideje fejlesztgetni egy minimálisat.
Eddie
Eddie [2519]
mondod ezt te,vaznye...
Guar
Guar [1224]
NEM!!! Csak azt hittem, hogy egy 1.6-os P4-en 256 RDrammal, meg GF2 Mx400-zal szarabbul fog menni. Sőt azt hittem el se indul. De majd kiváncsi leszek, mert ezen a héten veszek még 512 Rambust, meg nyár vége, ősz eleje felé videókártyát! Azzal majd kihúzom addig, hogy az FX 5900 ára barátibbra menjen és nekem is összegyűljön rá a money!

Nem mindneki olyan pénzes, mint egyesek a fórumon;-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (74 db)