Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Larry történelem

2004.03.30. 18:05 | Madrac | kategória: Játék

Kiadtak pár új képet a Leisure Suit Larry sorozat legújabb tagjából a Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude-ból, valamint egy rövidebb ismertetőt a sorozat eddigi történetéről.
Leisure Suit Larry:The Land of the Lounge Lizards: Először 1987-ben tűnt fel a képernyőkön Larry, a Sierra-Online által fejlesztett szöveges-grafikus kalandjátékban. Los Angeles-ben kereste hősünk az igaz szerelmet, de persze ezt nem csak egy nőnél. Azonnal az év játéka is lett, grafikája TGA volt még.
Leisure Suit Larry 2: Looking for Love: A játék kezdetén épp kidob az első részben felszedett nő minket. Hősünk nem adja fel, azonnal újabb hódító útra indul. A szerencse rá is mosolyog szinte azonnal egy lottó nyeremény formájában, hogy ne legyen annyira kedvező helyzete a maffia is keresni kezdi, egy véletlenül hozzá került tárgy miatt. Ez a rész már sokkal szórakoztatóbb volt és hosszabb, mint elődje, igaz jóval nehezebb is, itt már nem csak LA-ben kellett kalandoznunk, egy tengerjáró hajón kellett bujkálni a maffia elöl, később pedig egy reptéren és egy szigeten folytatódtak kalandjaink.
Leisure Suit Larry 3: Passionate Pattie in Pursuit of the Pulsating Pectorials: Cseppet sem meglepő módon a játék elején épp kidobja Larry-t az előző részben felszedett nő. A kezdőhelyszín most nem LA, hanem az a sziget ahol a Looking For Love véget ért. Ebben a részben is az igaz szerelemre vadászhattunk, de itt már egy új szereplő is megjelent Passionate Patti. Ő egy klubban énekesnő és első látásra beleesik hősünkbe. Hamar az ágyban kötnek ki, de egy félreértés miatt Larry távozik. Innentől Larry keresi az Igazi Nőt, míg Patti követi őt, hogy visszaszerezze. Mindkét szereplővel akciózhatunk ettől a ponttól már.
Leisure Suit Larry 4: Ez volt a sorozat teljesen hiba mentes része, ugyanis nem létezik ilyen.
Leisure Suit Larry 5: Passionate Patti Does a Little Undercover Work: Ez a rész másként kezdődik, mint az első három, ennek bizonyára a negyedik rész hiánya az oka. Los Angeles-ben van egy állása és most cseppet sem volt egyedül, Patti még mindig kitartott mellette. Mindkét szereplő irányítható volt itt is, Larry kereste Patti-t, aki pedig az FBI-nak dolgozott épp. A rész legfőbb újítása, hogy itt már nem gépelgetni kellett a parancsokat, hanem egérrel irányíthattuk a szereplőket. Valamint ez a rész már VGA volt 256 színnel.
Leisure Suit Larry 6: Shape Up or Slip Out: Ebben a részben nem a rész végénél kezdünk, nincs Patti csak a jó öreg Larry, semmi célzás nincs az előző részekre itt már. A rész elején Larry épp a strandon sétál, mikor felkérik, hogy szerepeljen egy TV-s randiműsorban. Igaz itt nem nyer, de kap így is ajándékba egy két hetes utat Lotta Spa-ra. Az egész rész itt játszódik a hotelben és környékén. Ebben a részben sem találja meg az Igazit, de számos reménytelen és kellemetlen szituációból kell kimentenünk.
Leisure Suit Larry 7: Love for Sail!: A PMS Bouncy névre keresztelt luxushajón kezdődik a kaland és cseppet sem meglepő módon most is az igaz szerelmet keresi hősünk. Ebben már saját arcunkat és hangunkat használhattuk fel Larry-hoz, valamint tartalmazott egy szagkártyát is, hogy a helyszínek jellegzetes illatait megismerhessük. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

előző
következő
Larry történelem
Larry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelemLarry történelem
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude

hozzászólások (3)

pres
pres 2004.04.01. 13:17
Megvan valalkinek ez gáma?
Madrac
Madrac 2004.04.01. 18:30
Melyik? A most keszulo uj ami meg nem jelent meg vagy a regiek kozul keresel egyet?
pres
pres 2004.04.02. 12:23
A legutóbbi ami megjelent?
ajánlott olvasnivaló